Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Julbo opent eigen laboratorium voor zonnebrillen op sterkte

Julbo opent eigen laboratorium voor zonnebrillen op sterkteBrildragers hebben bij het kiezen van een zonnebril vaak een extra hindernis: bestaat er de mogelijkheid om hun zonnebril op sterkte te krijgen. Julbo neemt die hindernis volledig weg door een eigen laboratorium voor zonnebrillen op sterkte te openen. Consumenten en opticiens kunnen zo snel en gemakkelijk de juiste bril kiezen, mét bijbehorende lenzen naar keuze op sterkte.

10 jaar geleden was het niet eens mogelijk om lenzen op sterkte voor de gebogen frames van sportieve zonnebrillen te maken. Inmiddels is de technologie ontwikkelt om dat wel mogelijk te maken en heeft Julbo besloten om dat geheel in eigen huis te doen. Daardoor kunnen ze niet allen sneller en beter inspelen op de vraag, maar tevens de kwaliteit van de geboden zonnebrillen op sterkte verhogen.
Voor opticiens groeit met de opening van het laboratorium bovendien de service die zij aan klanten kunnen bieden. Modellen en lenzen kunnen direct online via een b2b-systeem worden besteld en vragen kunnen direct worden beantwoord. Bovendien kunnen offertes vrijwel direct worden opgemaakt, waardoor de klant direct weet wat de gekozen zonnebril op sterkte gaat kosten.

Julbo biedt voor haar Mountain, Nautic, Speed, Travel en Junior collecties in total 24 verschillende frames die kunnen worden uitgerust met lenzen op sterkte. Daarbij kan gekozen worden uit 5 technische lenzen (Zebra, Zebra Light, Octopus, Falcon en Cameleon) en drie verschillende polycarbonaat lenzen.

Voor meer informatie: https://www.julbo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Julbo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.