Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Odlo komt met functionele en stijlvolle parka

Odlo komt met functionele en stijlvolle parkaEen actieve levensstijl is niet alleen zichtbaar in de sportkleding die je draagt. Ook je dagelijkse outfit weerspiegelt je levensstijl. De HIGHLINE herfst-wintercollectie 2015 van Odlo biedt de Off-Course lijn voor dagelijks gebruik. Comfortabele kleding met coole designs en jonge kleuren, van klassieke outerlayers en midlayers tot shirts en broeken. Je zult de natuurlijke touch en look van de stoffen en - uiteraard - hun uitstekende functionaliteit op prijs stellen.

De HAVEN Parka voor dames en heren is een echte blikvanger en beschermt je tegen de wind en kou. De functionele combinatie van polyester en katoen en de duurzame waterafstotende afwerking houden je altijd droog. Het damesmodel is voorzien van speciale kenmerken zoals een getailleerde snit, een naad op de rug en speciale armsgaten. In combinatie met de SPOT-ON broek en hoody vormt de HAVEN Parka een stijlvolle outfit om de winter mee te trotseren.

De producten uit de nieuwe Highline collectie zijn nu in de winkel verkrijgbaar.

Voor meer informatie: http://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.