Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Contigo West Loop reisbeker met doordachte theefilter

Contigo West Loop reisbeker met doordachte theefilterThee is hot! Theeproeverijen, uitgebreide theekaarten en zelfs theesommeliers, de aromatische drank wordt steeds meer op waarde geschat. Contigo speelt in op deze trend met een reisbeker voor verse thee onderweg. De West Loop biedt een uitneembare theefilter met fijne, geëtste gaatjes. Hiermee zet je thee van sublieme kwaliteit zonder dat er blaadjes in terechtkomen.

De Contigo West Loop reisbeker garandeert dankzij de AUTOSEAL® technologie een honderd procent mors- en lekvrije drinkervaring. Na elke slok sluit de drinktuit automatisch: druk zachtjes om te drinken en laat los om te sluiten. De West Loop drinkbekers beschikken over vacuümgeïsoleerde technologie, die de thee tot vier uur lang warm houdt. Het deksel buigt open om het reinigen te vergemakkelijken en er zijn geen losse onderdelen.

Doordachte theefilter
De theefilter heeft drie onderdelen die kunnen worden losgemaakt: de zeefkorf werkt voor losse thee en theezakjes, de beker klikt vast in elk West Loop deksel en het drupkopje vergemakkelijkt het transport na het trekken van de thee. Alle onderdelen zijn vaatwasbestendig en dus makkelijk te reinigen. De theefilter werkt goed voor losse thee en theezakjes; er past met gemak 5-7 gram losse thee in.

Informatie
Contigo West Loop is verkrijgbaar via internet, de sportwinkel en de betere speciaalzaak. In de kleuren wit, stainless steel, oranje, paars, rood, mat zwart, mat groen en mat blauw. Inhoud 470 ml. Advieswinkelprijs EURO 34,95. De Theefilter is los verkrijgbaar voor EURO 16,95.

Voor meer informatie: https://www.mycontigo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Contigo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.