Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Garmin lanceert de Montana 610, 680 en 680t met 8MP camera en GLONASS

Garmin lanceert de Montana 610, 680 en 680t met 8MP camera en GLONASSGarmin International introduceert de Montana 610, 680 en de 680t, waarmee drie toestellen worden toegevoegd aan de populaire productlijn van outdoor toestellen. De nieuwe Montana modellen zijn voorzien van een 8 megapixel camera voor hoge resolutie foto's met geotag, alsmede 250.000 voorgeladen geocaches en een opslagcapaciteit voor miljoenen meer. Daarnaast beschikt deze serie nu ook over GLONASS voor een snellere en betere satellietverbinding.

Robuust design en breed aanbod aan kaarten
De nieuwe Montana modellen hebben een robuust design met diverse mogelijkheden voor bevestiging en batterijen. Een breed aanbod aan Garmin kaarten is beschikbaar, waaronder een gratis abonnement op Birdseye satellietbeelden en een vooraf geïnstalleerde recreatiekaart van Europa op de Montana 680t.

Beleef outdoor en ga op avontuur!
"De nieuwe Montana toestellen zijn geschikt voor een grote diversiteit aan activiteiten", zegt Dennis Herremans, Product Manager Garmin Nederland. "Fietsen door de Alpen, trekken door de wildernis, geocachen, het ontvangen van afslag-voor-afslag aanwijzingen naar bijv. de supermarkt, of het navigeren over meren en waterwegen per boot, de Montana kan het allemaal."

De nieuwe Montana serie is duurzaam en voorzien van een 4" kristalhelder, handschoenvriendelijk touchscreen met staande en liggende weergave. De toestellen zijn waterdicht en bestand tegen de elementen1. Elke model beschikt over een barometrische hoogtemeter en kompas met 3 assen en een hooggevoelige GPS-ontvanger met GLONASS ondersteuning, die zorgt voor een snelle optimale satellietverbinding, zelfs in een bos met dichte begroeiing of diepe valleien. De Montana 680 en 680t beschikken over een 8 Megapixel camera voor HD foto's, die automatisch worden voorzien van een geotag, zodat u altijd eenvoudig terug kunt navigeren naar de betreffende locatie.

Elk model is voorzien van een voorgeladen wereldwijde reliëfkaart en een gratis jaarabonnement op Birdseye satellietbeelden. Dankzij de mogelijkheid om een micro SD-kaart te gebruiken, kunt u aanvullend kaartmateriaal laden. De Montana 680t is tevens voorzien van een vooraf geïnstalleerde recreatiekaart van Europa.

Met een scala aan compatibele bevestigingen is de nieuwe Montana serie ontworpen voor terreinvoertuigen, boten of als handheld in uw auto of camper. Gebruik de auto-bevestiging met City Navigator kaarten voor gesproken, afslag-voor-afslag aanwijzingen, of de robuuste bevestiging op een motorfiets of terreinvoertuig. Daarnaast ondersteunen deze toestellen een breed scala aan Garmin kaartmateriaal zoals kwalitatieve TOPO kaarten, Blue Chart g2 kaarten voor op het water of City Navigator kaarten met afslag-voor-afslag aanwijzingen voor uw dagelijkse woon-werkverkeer.

Elke toestel is voorzien van Garmin's flexibele batterijsysteem, zodat u zowel oplaadbare lithium-ion batterijen als traditionele AA alkaline batterijen kunt gebruiken om tot 22 uur te kunnen navigeren. Daarnaast beschikt ieder toestel over voldoende geheugen om kaartmateriaal op te slaan en de mogelijkheid om via een micro SD-kaart extra kaarten te gebruiken. Dankzij een draadloze data transfer kunnen gebruikers gemakkelijk punten, sporen, routes en geocaches delen met gebruikers van andere compatibele GPS-toestellen van Garmin.

De nieuwe Montana toestellen maken papierloos geocachen gemakkelijker dan ooit. Elk toestel is voorzien van 250.000 voorgeladen geocaches van Geocaching.com. De toestellen vermelden belangrijke informatie zoals een terreinbeoordeling, de moeilijkheid, hints en omschrijvingen om goed verstopte containers met geocache coördinaten te kunnen vinden. Op deze manier hoeven gebruikers niet langer handmatig coördinaten in te voeren of uit te printen. Naast de voorgeladen geocache punten kan de Montana miljoenen meer punten opslaan, zodat gebruikers niet vooraf hoeven te kiezen welke geocaches ze op hun toestel willen downloaden.

De nieuwe Montana toestellen zijn beschikbaar vanaf eind september 2015. De Montana 610, 680 en 680t zullen verkrijgbaar zijn voor een adviesverkoopprijs van respectievelijk EURO 529,- , EURO 579,- en EURO 629,-.

Voor meer informatie: https://www.garmin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Garmin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.