Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

adidas eyewear presenteert wildcharge en whipstart

adidas eyewear presenteert wildcharge en whipstartDe nieuwe modellen wildcharge en whipstart van adidas eyewear combineren stijl en technologie in een bril die geschikt is voor zowel dagelijks gebruik als een actieve levensstijl. Hiermee vervaagt de grens tussen sport en lifestyle. De brillen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en met geavanceerde spiegelglazen, waarmee ze de perfecte look en een helder zicht garanderen in elke situatie.


Het afdalen van een heuvel, het beklimmen van duizelingwekkend hoge bergen, eindeloze sneeuwvlaktes verkennen op ski's, joggen tussen wolkenkrabbers in de stad of ontspannen koffie drinken in de tuin: de wildcharge en whipstart maken in elke situatie indruk met een stijlvolle look. De functionele spiegelglazen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren die een uitstekende lichtabsorptie garanderen en het contrast verhogen. De getinte glazen zijn voorzien van de patenteerde Light Stabilizing TechnologyĀ™ van adidas eyewear in actif silver om lichtschommelingen te vervagen.

De sportieve modellen beschikken over handige technologieƫn, zoals geribbelde veren voor stabiliteit op het hoofd en een geavanceerde neusbrug. Bij hoge impact laten de veren los om schade te voorkomen.

Beide modellen zijn compatibel met glazen op sterkte die meteen in het montuur gemonteerd of via een kliksysteem geplaatst kunnen worden. De wildcharge is verkrijgbaar in acht kleur- en filtercombinaties, de whipstart in acht uitvoeringen.

Voor meer informatie: https://www.adidas.com/eyewear

Andere recente nieuws-items met betrekking tot adidas Sport eyewear:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.