Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Trendy mountainlook van AKU verovert de straten

Trendy mountainlook van AKU verovert de straten In de Alpen wonen wil niet zeggen dat je elke dag een gletsjer passeert. En inspiratie van de bergen betekent echt niet dat wandelschoenen alleen maar zwaar en volumineus moeten zijn. Het leven in de bergen is zo gevarieerd dat soms de kleine fijne details volstaan. Zo ook de Mountain inspired Bellamont collectie.

Lichtgewicht, stabiel, chique en toch geschikt voor alledaags gebruik. AKU brengt de Bellamont Suède GTX (Gore-Tex®) in maar liefst 12 verschillende kleuren op de markt. Daarnaast biedt de Bellamont FG (Mid) GTX collectie opvallend hoogwaardige vollederen schoenen. Mountain inspired zonder folkloristisch over te komen.

Als de bladeren gaan vallen, de nachten langer worden en onheilspellende weersvoorspellingen de overhand krijgen, wordt het tijd om de sandalen op te bergen en in te ruilen voor degelijke schoenen voor dagelijks gebruik. Met de Bellamont Suède GTX wordt het wel een heel gemakkelijke overgang. Met 12 verschillende kleurstellingen – van modisch tot decadent - is er voor ieder wat wils. Het waterdichte maar ademende Gore-Tex® membraan houdt je voeten droog terwijl het sterke suède wel een stootje kan verdragen. Tenslotte worden deze schoenen met twee paar verschillend gekleurde veters geleverd zodat je ook daar mee kunt variëren.

Robuuster maar zeker niet minder chique is de “Full Grain” lederen schoenenlijn, Bellamont FG GTX. Het hier gebruikte leer met “nerf” maakt elk paar uniek. Dat gecombineerd met het contrast van de veters maakt je schoen tot een eyecatcher. Speciaal voor de herfst/winter omstandigheden is ook dit model voorzien van het waterdichte en ademende Gore-Tex® membraan.

Alle modellen van de Bellamont serie zijn voorzien van een slijtvaste Vibram® zool dat voor minimaal 30 procent uit recyclebaar rubber bestaat. Alle componenten van deze schoenen zijn herleidbaar, van leerproducent en looier tot de biologisch afbreekbare veters. AKU staat voor kwaliteit, productie in Europa en duurzaamheid.

Voor meer informatie: https://www.aku.it/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.