Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE Spray 3/4 Pants III beschermt tegen zomerse buien

VAUDE Spray 3/4 Pants III beschermt tegen zomerse buienDe Spray 3/4 Pants III van VAUDE is een wind- en waterdichte fietsbroek die je beschermt tijdens die onverwachte bui die aan het eind van een warme zomerdag nog net even voor een onaangename verrassing kan zorgen. Dankzij het ademende vermogen, het elastische materiaal en uiteraard de 3/4 lengte biedt deze broek optimaal draagcomfort voor fietsfanaten die zich door een bui niet laten afschrikken.

Met een verstevigd zitvlak, met klittenband verstelbare broekspijpen en reflecterende elementen is de VAUDE Spray 3/4 Pants III de ideale aanvulling op het bekende Spray Jacket van VAUDE. Extra comfort wordt verkregen dankzij de genereus aanwezige stretchpanelen en het verstelbare tailleband. Dit alles, samen met het feit dat deze lichtgewicht 2,5 laags broek volledig aan de strenge bluesign® milieunormen voldoet, maakt dit de perfecte fietsbroek voor deze zomer. Adviesverkoopprijs van de VAUDE Spray 3/4 Pants III bedraagt 86,00 euro.

Ceplex Active membraan
VAUDE gebruikt voor de Spray 3/4 Pants III het Ceplex Active membraan. Dit hoogwaardige membraan is volledig winddicht, waterdicht en heeft een hoog ademend vermogen. Dankzij de waterkolom van maar liefst 10.000 millimeter beschermt het de drager tegen de hevigste buien die moeder natuur aan het eind van een warme zomerdag nog wel eens op ons neer wil laten komen. Diezelfde moeder natuur heeft overigens niets te vrezen van dit membraan, want het is 100% vrij van schadelijk PTFE (polytetrafluorethyleen). Vandaar ook dat de VAUDE Spray 3/4 Pants III bluesign® gecertificeerd is en bovendien het eigen Green Shape label van VAUDE mag dragen.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.