Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Terug naar school met Osprey

Terug naar school met OspreyDe Flap Jack en Flap Jill reeksen van Osprey zijn gemaakt met het draagcomfort en het design van elke dag in gedachten, daarom zijn de designs ook zo cool en simpel.

Voor de jongens en de mannen bevat de Flap Jack serie een ruim gepolsterd laptopvak dat de elektronica vasthoudt en beschermt, maar waar je toch snel en eenvoudig toegang tot hebt. Reflecterende illustraties en een bevestigingspunt voor een LED fietslampje maken van gezien worden de grootste prioriteit. Zowel de Flap Jack Pack en Flap Jack Courier zijn verpakt in een strak, modern, maar toch ingetogen design.

De Flap Jill reeks is specifiek ontworpen voor meisjes en dames en biedt een scala aan draagmogelijkheden om je bezittingen stabiel en comfortabel te transporteren. Een gepolsterd laptopvak beschermt je elektronica en geeft tegelijkertijd snelle en gemakkelijke toegang. Onder de klep vind je handige vakken en compartementen om gemakkelijk dagelijkse benodigdheden te organiseren.

Voor meer informatie: https://www.ospreyeurope.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Osprey:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.