Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Matterhorn gaat onbreekbare brillen van Gloryfy vertegenwoordigen

Matterhorn gaat onbreekbare brillen van Gloryfy vertegenwoordigenMatterhorn, vertegenwoordiger van merken als Asolo, Grangers, Laken en Mountain Equipment, heeft een nieuw merk aan haar portefeuille toegevoegd: GLORYFY. Dit Oostenrijke merk maakt bijzondere zonnebrillen welke het predikaat 'onbreekbaar' eer aandoen. Matterhorn zal het merk op de OUTDOOR in Friedrichshafen (15-18 juli 2015) voor het eerst vertegenwoordigen.

Non Breaking Flex Polymer™
Onbreekbaar is niet zo maar een kreet die licht in de mond wordt genomen om aan te geven dat de brillen van Gloryfy stevig en sterk zijn. Het is een woord dat voor de volle 100 procent wordt ondersteund door het proces waarmee de brillen worden gefabriceerd. Het gebruikte Non Breaking Flex Polymer™ zorgt ervoor dat zowel het montuur als de lenzen onbreekbaar zijn. I-Flex zorgt ervoor dat de lenzen meebuigen in geval dat nodig is en G-Flex maakt dat het montuur na dubbelbuigen weer direct in de originele staat terugbuigt. Zonder te breken.

Breed assortiment
Gloryfy biedt kwaliteitsbrillen in 3 productgroepen: Sportstyle, Lifestyle en Goggles. De modelnamen geven inzicht in welk lensmodel gebruikt wordt, waarbij de lens dankzij het Quick Change Lens System (QCLS) gemakkelijk kan worden verwisseld. De verschillende series (G2, G3, G4, etc.) hebben elk hun eigen karakteristieke eigenschappen waardoor het kiezen van de juiste bril gemakkelijk is. Daarbij geholpen door de overzichtelijke website van Gloryfy, waar bij elke serie duidelijk staat aangegeven voor welke activiteiten de brillen het best geschikt zijn.

Lenzen van topkwaliteit
De lenzen die Gloryfy gebruikt behoren tot de besten in hun soort. Dankzij de 100% optische kwaliteit behoren ze tot de hoogste klasse op het gebied van zonnebrillenzen. Maar daarnaast beschermen ze de ogen ook voor de volle 100% tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen. Bovendien zijn de lenzen gemakkelijk uitwisselbaar, waardoor de meest geschikte lens bij het gewenste montuur kan worden gekozen. Speciaal toegebrachte coatings op de lenzen helpen de vorming van condens of beschadiging door krassen te minimaliseren.

Voor meer informatie: https://www.gloryfy.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.