Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Primus introduceert de OmniLite Ti Silencer

Primus introduceert de OmniLite Ti Silencer De Zweedse brander-specialist Primus introduceert de Silencer, een handige geluiddemper voor de Primus OmniLite Ti. Dit kleine opzetstuk zorgt ervoor dat je in alle rust kunt genieten van de natuur, zelfs als je aan het koken bent. De Primus Silencer maakt de OmniLite Ti fluisterstil.

Primus OmniLite Ti is een van de meest geavanceerde branders ter wereld en werkt op nagenoeg alle brandstoffen. Hij is zeer betrouwbaar, robuust, compact, licht en zuinig, maar eerlijk gezegd qua geluid best aanwezig. Er zijn liefhebbers die hier wel van houden, terwijl anderen juist de stilte prefereren tijdens het koken. Voor hen is er nu de Silencer die je overigens zeer eenvoudig kunt plaatsen.

De Silencer werkt als je de brander aansluit op meerdere soorten gas, zoals LPG-gas en wit gas. Het werkt niet als je gebruik maakt van diesel of kerosine.

Informatie
De Primus OmniLite Ti™ Silencer is verkrijgbaar in de outdoor speciaalzaak. Consumentenadviesprijs EURO 59,95.

Voor meer informatie: https://www.primus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Primus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.