Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Spaans buitensportmerk TRANGOWORLD komt naar Nederland

Spaans buitensportmerk TRANGOWORLD komt naar NederlandHet Spaanse buitensportmerk TRANGOWORLD wordt sinds enige tijd vertegenwoordigd in Nederland door agent BijzonderBuiten uit Arnhem. Het brede assortiment aan producten, variërend van kleding en schoenen tot tenten en rugzakken, maakt het een ideaal merk voor winkels die met één merk een breed publiek wil bedienen. Niet in de laatste plaats omdat TRANGOWORLD een goede kwaliteit met een zeer betaalbare prijs weet te combineren.

Bijna 90 jaar ervaring
Het merk TRANGOWORLD heeft inmiddels een lange geschiedenis van ervaring, knowhow en kwaliteit. Al in 1928 werden voorzichtig de eerste stappen gezet voor het bedrijf dat nu is uitgegroeid tot een grote speler in de markt van buitensportmaterialen. Door onder andere samen te werken met grote namen als GORE-TEX®, Polartec® en Primaloft® kan TRANGOWORLD zich meten met andere grote merken. En dankzij het zeer brede assortiment spreekt het merk een breed publiek aan, van klimmers tot (berg)wandelaars, van trailrunners tot mountainbikers.

Functioneel en lifestyle
Binnen het merk TRANGOWORLD zijn er verschillende speciale productgroepen in het leven geroepen om een beter onderscheid te kunnen op het gebied van functionaliteit en lifestyle. Zo is er IMPULSE voor de actieve sporten waarbij bewegingsvrijheid, ademend vermogen en veelzijdigheid van groot belang zijn. BOULDER daarentegen richt zich volledig op de klimmer die niet alleen functionaliteit wil, maar zijn of haar kleding ook in het dagelijks leven wil kunnen dragen. TRX en TRX2 zijn voor atleten die net even iets meer nodig hebben. Waarbij TRX2 overigens nog een stap verder gaat voor wat betreft duurzaamheid, kwaliteit en functionaliteit.

Bluesign® gecertificeerd
Elke zichzelf respecterende fabrikant let niet alleen op de kwaliteit van de eigen producten, maar ook op de impact van de fabricage daarvan op het milieu. TRANGOWORLD vormt daarop geen uitzondering. De Spaanse fabrikant probeert zo duurzaam mogelijk te produceren en veel van haar producten zijn dan ook bluesign® gecertificeerd. Dit houdt in dat zowel de gebruikte grondstoffen als het productieproces geen schade toebrengen aan mens en milieu.

Over TRANGOWORLD
TRANGOWORLD is een Spaans buitensportmerk dat al bijna een eeuw producten voert voor passionele buitensporters. Het producten van TRANGOWORLD worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit en een zeer schappelijke prijs. Het assortiment van TRANGOWORLD reikt van kleding tot schoenen, van tenten tot slaapzakken en rugzakken. TRANGOWORLD biedt comfort en functionaliteit voor (berg)wandelaars, klimmers, hardlopers en mountainbikers. Maar ook wintersporters hebben een ruime keus aan kwaliteitsproducten waarvan velen voldoen aan de strenge externe bluesign® certificering.

Voor meer informatie: http://www.trangoworld.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.