Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Haglöfs kiest voor Pertex

Haglöfs kiest voor PertexHet Zweedse Haglöfs kiest bij de fabricatie voor diens nieuwe Magma Down Vest en het Lava Down Jacket voor gebruik van Pertex Classic. Hierdoor blijft het gebruikte extra goed beschermd.

Belangrijk bij een donzen vest of jack is dat het dons droog blijft om zo goed mogelijk de warmte van de drager vast te kunnen houden. Haglöfs maakt in zijn nieuwe Magma Down Vest en Lava Down Jacket (zie foto) gebruik van eendendons (90/10, 650 - 700 cuin fillpower) en wil dit dan ook extra goed beschermen. Daarom is gekozen voor het gebruik van Pertex Classic voor zowel de shell als de liner.

Het Magma Down Vest weegt met diens verstevigde schouders slechts 510 gram. Het Lava Down Jacket heeft verstevigingen op zowel schouders als de mouwen en weegt 1120 gram (herenmodel).

Het Magma Down Vest zal verkrijgbaar zijn in Black, Metal Blue/Black en Titanium/Black en heeft een adviesverkoopprijs van Euro 150. Het Lava Down Jacket komt er in de kleuren Black, Metal Blue/Black, Molten Red/Black en Titanium/ Black en zal een adviesverkoopprijs hebben van ongeveer Euro 330.

Voor meer informatie: http://www.haglofs.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Haglöfs:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.