Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Minder last van zwaartekracht met de Kaipak rugzak

Minder last van zwaartekracht met de Kaipak rugzakDe nieuwe trekkingrugzak Kaipak van Fjällräven heeft een subliem draagcomfort. Het draagsysteem zit als gegoten, is zeer stabiel en heeft een goede ventilatie. De lichte rugzak is speciaal ontwikkeld voor lange meerdaagse tochten, het hele jaar door. Het lijkt wel of je tijdens het wandelen minder last hebt van de zwaartekracht. Dat is mede te danken aan de volmaakte ondersteuning op de heup. Je rugzak kwijt? Hij zit op je rug!

De Kaipak is gemaakt van G-1000 HeavyDuty Eco dat bestaat uit gerecycled polyester en biologisch katoen. Deze duurzame stof geeft de robuuste rugzak een tijdloze uitstraling. De rugzak is compatibel met drinksystemen en heeft een bevestigingslus voor een ijsbijl en wandelstokken. Plus een fluitje op de schouderriem. De heupgordel heeft twee vakken voor een zonneklep, energierepen en dergelijke. De rugzak wordt van bovenaf ingepakt en heeft een ruim hoofdvak met sneeuwafdichting. De bovenklep kan worden opgetild en heeft twee vakken.

Aan de onderkant van de rugzak zit een extra opening om gemakkelijk bij je spullen te kunnen. Compressiebanden aan de zijkanten stabiliseren de inhoud van de rugzak wanneer deze niet helemaal vol is. Er wordt ook een regenhoes in de opvallende veiligheidskleur UN Blue meegeleverd.

Kaipak is verkrijgbaar in drie formaten:
Kaipak 28, EURO 139,95. Inhoud 28 l, gewicht 1050 g, diverse kleuren
Kaipak 38, EURO 189,95. Inhoud 38 l, gewicht 1600 g, diverse kleuren
Kaipak 58, EURO 239,95. Inhoud 58 l, gewicht 2100 g, diverse kleuren
Kaipak 38 en 58 hebben een heren- en damesuitvoering.

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.