Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Crag Dog: klimtassen van Radical Design

Crag Dog: klimtassen van Radical DesignHet Nederlandse Radical Design komt in het voorjaar van 2005 met een geheel nieuwe serie handige klimtassen:de Crag Dog.

Crag Dog bestaat uit vier verschillende tassen voor de indoor en outdoor rotsklimmer.

Allereerst zijn er de Messenger S en L. Dit zijn touwzakken superplus. Als touwzak zijn ze makkelijker in gebruik dan traditionele modellen. Je rolt het touw zo naar binnen, klep erover en klaar. Maar het zijn niet alleen maar touwzakken. Je schoentjes en pofzak passen er ook in, in de maat L je gordel ook nog. Als je het uitneembare rope sheet verwijdert, heb je een volwaardige messenger bag. Er zijn vier flinke binnenvakken om je zooi te ordenen.

Dan zijn er de Zipper en de Roller. Deze tassen zijn bedoeld om bijvoorbeeld gletsjers mee af te slee├źn of, gevuld met je kussen, als crashpad voor precisiecrashers. Verder zijn het gewoon hele stevige tassen voor stoere meisjes en jongens. Elk hebben ze twee grote buitenvakken met gaas, kunnen je klimschoenen tenminste luchten. De Zipper is zo stevig dat als de klep openstaat, de zijwanden rechtop blijven. De Roller kan je via de roltop volgooien, maar je hoeft niet diep te graaien om iets te vinden, want de hele voorkant kan ook open. En door de oranje voering zie je je spulletjes goed liggen.

De Crag Dog tassen zullen van het voorjaar 2005 leverbaar zijn bij de betere buitensportzaken.

Voor meer informatie: https://www.radicaldesign.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Radical Design:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.