Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Meindl SX 1.1 GTX, een stoere en sportieve wandelschoen

Meindl SX 1.1 GTX, een stoere en sportieve wandelschoenZe zijn technisch, licht en zien er ook nog eens leuk uit: de SX 1.1-modellen van Meindl zijn de betrouwbare partner als je hoge eisen stelt aan je voeten. De SX 1.1 is een sportieve wandelschoen met een stoer design, gecombineerd met de meest geavanceerde schoenmakerstechnologieën. Deze schoen is zeer stabiel, waterdicht en uiterst comfortabel.

De SX 1.1 schoenen van Meindl blinken vooral uit door hun extreem lage gewicht. Zo werd het lichte mesh gecombineerd met nubuckleer en zorgt een GORE-TEX®-membraan voor waterdichtheid en ademend vermogen. De schoen verkrijgt de nodige torsiestijfheid en stabiliteit dankzij doorlopende stabiliseringselementen en de Vibram®-zool. De SX 1.1 kenmerken zich door een uitstekende grip en een goede pasvorm. Daarnaast zijn ze ondersteunend en comfortabel op het gebied van demping, dankzij de 3-laagse EVA-demping. Deze schoenen zijn vooral ontwikkeld voor langeafstandswandelingen op asfalt, maar kunnen ook worden gebruikt voor trailrunning en/of speedhiking. Bovendien is de schoen superlicht met zijn 320 gram voor de dames en 380 gram voor de heren!

GORE-TEX® Performance Comfort Footwear
Dankzij GORE-TEX® is het model, dat zowel voor dames als voor heren beschikbaar is, ook nog eens waterdicht. GORE-TEX® Performance Comfort Footwear voor trekking is ontworpen voor ruwe buitensportactiviteiten, extreme weersomstandigheden en gebruik op ruw terrein. Alle toegepaste materialen van de zool tot de schacht zijn met grote zorgvuldigheid geselecteerd en in een perfect passende schoen gecombineerd. GORE-TEX® Performance Comfort Footwear voor trekking is niet alleen duurzaam waterdicht met een uitstekende ventilatie, maar is bovendien robuust en onverslijtbaar, biedt maximale bescherming en comfort ook bij lange en inspannende wandelingen.

Meindl SX 1.1 GTX®
Bovenmateriaal: nubuckleer/mesh
Voering: GORE-TEX® Performance Comfort Footwear
Voetbed: AIR-ACTIVE®
Zool: Vibram rubberen profiel met stabilisator + EVA
Gewicht: 380 gram
Maten: 6 - 12
Adviesverkoopprijs: EURO 164,90

Voor meer informatie: https://www.meindl.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Meindl:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.