Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Spovan outdoorhorloges nu ook in Nederland verkrijgbaar

Spovan outdoorhorloges nu ook in Nederland verkrijgbaarHet Chinese merk Spovan, met een staat van dienst van bijna 10 jaar in de productie van horloge en aanverwante electronische aparatuur, is sinds kort ook verkrijgbaar via een Nederlandse webshop. Outdoorsportshop.nl is de importeur en leverancier van deze zogenaamde ABC (Altimeter, Barometer, Compass) horloges die kwaliteit bieden voor een betaalbare prijs.

Outdoorsportshop.nl biedt verschillende modellen uit het Spovan assortiment, waaronder de Blade IV Spovan en de Bravo 2 Titanium Spovan. De Blade IV is een horloge met onder andere hoogtemeter, barometer en temperatuuraanduiding en is geschikt voor bijvoorbeeld het maken van trekkings of tochten waarbij het bijhouden van de hoogte belangrijk is. De bravo 2 Titanium is, zoals de naam al doet vermoeden, uitgerust met een titanium horlogekast. Maar daarnaast beschikt dit outdoorhorloge ook over een kompas, hoogtemeter, barometer, weersvoorspelling en de verschillende standaard horloge-functies zoals stopwatch, dual time en countdown. Zoals bij veel modellen het geval is zijn beide modellen verkrijgbaar met zowel positieve als negatieve display.

Outdoorsportshop.nl levert de Spovan horloge direct uit voorraad. Adviesverkoopprijzen variƫren van EURO 129,95 tot EURO 189,95.

Voor meer informatie: https://en.spovan.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.