Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Contigo Ashland sportfles, een technologisch hoogstandje

Contigo Ashland sportfles, een technologisch hoogstandjeWat verwacht je van een drinkfles waar je mee gaat sporten? Natuurlijk dat je er zonder knoeien water uit kunt drinken, liefst zo gemakkelijk mogelijk, met één hand. Dat hij een optimale doorstroming heeft tot de laatste druppel. De fles moet stevig zijn en tegen een stootje kunnen, maar ook mooi, met een ergonomische vormgeving. En ook nog kleurrijk en geurloos. Daarom introduceert Contigo nu Ashland, de ultieme sportfles met Autospout-technologie.

Met Autospout duw je op de knop om de drinktuit open te klappen. Een extra sluiting voorkomt dat je de knop per ongeluk induwt. Dankzij het diagonale rietje drink je de fles tot de laatste druppel leeg. Ideaal is de karabijnhaak waarmee je Contigo Ashland makkelijk aan je riem of tas kunt vastklikken. De drinkfles is lek- en morsvrij.

Water is zo gezond! Drink het veel, vooral tijdens het sporten. Zo voorkom je dat je dehydrateert. Met Ashland houd je met plezier je vochtreserve op peil.

Ergonomisch en duurzaam
Dankzij de ergonomische grip op de fleshals drink je met één hand. Ashland is gemaakt van mooie, duurzame materialen. De body is van geurloos en PBA-vrij TritanTM waardoor vers water naar vers water smaakt. Dit materiaal is vrijwel onbreekbaar, de drinkfles kan tegen een flinke stoot en mag in de vaatwasser.

Informatie
Contigo Ashland heeft een inhoud van 720 ml en is verkrijgbaar in de moderne kleuren Red, Smoke, Monaco, Sangria en Citron. Retailprijs EURO 21,95. De drinkfles is ook verkrijgbaar met een inhoud van 1,2 l in de kleur Monaco. Retailprijs EURO 24,95.

Voor meer informatie: https://www.mycontigo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Contigo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.