Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Ventilerende Syncro-fietsrugzakken van Osprey

Ventilerende Syncro-fietsrugzakken van OspreyBen je een fietser of een wandelaar, of heb je gewoon een rugzak nodig voor het dagelijkse woon-werkverkeer? Dan is de nieuwe, strakke en modern uitziende Syncro van Osprey de oplossing. Hij maakt gebruik van innovatieve elementen waardoor hij alles aanbiedt wat je nodig hebt, waaronder een maximum aan comfort voor jouw trip.

De originele Syncro fietsrugzak werd gelanceerd in 2011 om de problemen rond rugzakken en ventilatie op te lossen. In de lente van 2015 wordt de nieuwste editie gelanceerd – slanker, lichter en sneller dan ooit tevoren, want de nieuwe Syncro tilt ventilatie naar een hoger level. Het AirSpeed™ trampoline rugsysteem uit mesh beschikt over een LightWire™ frame dat de gebruiker voorziet van een uitstekende ventilatie en een opmerkelijke laadstabiliteit. De rugzak heeft ook een ventilerend BioStretch™ harnas dat de luchtstroom verhoogt en een maximum aan comfort tegen het lichaam verzekert.

Het aerodynamische profiel van de rugzak en het LidLock™ bevestigingspunt voor een fietshelm maken van de nieuwe Synchro de perfecte rugzak voor fietsers die op zoek zijn naar een eenvoudige oplossing om hun materiaal te dragen. De nieuwe Syncro is ook compatibel met de Hydraulics™ Reservoirs en heeft een borstbandgesp met magneet. Inclusief nieuwe reflecterende prints en een ‘High-Vis’ regenhoes om je nog zichtbaarder te maken in de bossen of op de weg.

De Syncro is verkrijgbaar in drie verschillende volumes - 10, 15 en 20 liter. De adviesverkoopprijzen zijn respectievelijk 70, 75 en 80 EURO.

Voor meer informatie: https://www.ospreyeurope.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Osprey:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.