Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

PackTowl Personal introduceert een nieuw en uitgebreid kleurenpalet

PackTowl Personal introduceert een nieuw en uitgebreid kleurenpaletPackTowl, het originele merk van buitensport-handdoeken, heeft haar bestlopende PackTowl Personal lijn voor dit nieuwe jaar verfrist met vier sprankelende kleurenopties voor een bruisende uitstraling. Het nieuwe palet bevat de volgende nieuwe kleuren: Indigo, Raspberry, Citrus en Eclipse. Deze kleuren, samen met hun unieke contrasterende zoom, bieden de gebruikers de mogelijkheid om de kleur te kiezen die past bij hun persoonlijke stijl.

Dankzij de uitzonderlijke zachtheid en gladheid is PackTowl Personal ideaal voor comfort direct-op-de-huid. De antimicrobiële handdoek absorbeert tot wel vier keer diens eigen gewicht en is toch in een paar tellen nagenoeg droog uit te wringen. Verkrijgbaar van een kleine maat tot formaat badhanddoek is de PackTowl Personal groot genoeg voor elke activiteit en compact genoeg om overal mee naartoe te nemen. Zo biedt deze handdoek een ongekende vrijheid en veelzijdigheid.

"Het mooie van de Personal-serie is dat ze gemakkelijk mee te nemen zijn, onderhoudsvriendelijk zijn, snel drogen en je ze altijd bij je kunt hebben voor als je ze nodig hebt" zegt Mona West, Brand Director van PackTowl. "De nieuwe diversiteit aan kleuren en de multifunctionaliteit van de Personal-serie maakt ze even geschikt voor reizen, kamperen en watersport als voor dagelijks gebruik tijdens het hardlopen of in de sportschool."

PackTowl Personal is nu verkrijgbaar in de winkels in de maten S-XL.

Voor meer informatie: https://www.cascadedesigns.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.