Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe hoofdlamp van Black Diamond: Nightray

Nieuwe hoofdlamp van Black Diamond: NightrayBlack Diamond komt in december 2004 met een nieuwe hoofdlamp op de markt: de Nightray. Uitgevoerd met 5 SuperBrights LEDs.

De Nightray is uitgeoverd met 5 BrightLight LEDs, waarvan de middelste extra veel (gebundeld) licht geeft door toepassing van een lens en reflector. Hierdoor geeft de lamp niet alleen voldoende licht in de nabijheid, maar ook op afstand. Aan beide zijden van de hoofdLED zijn twee minder felle LEDs geplaatst.

Er kan eenvoudig worden geschakeld tussen alle LEDs aan of alleen de hoofdLED aan. En daanaast kan dan per keuze ook nog eens worden gekozen uit 3 verschillende lichtsterktes inclusief een knipperstand. De NightRay is vorozien van een vrij stevige behuizing, welke ook waterdicht is (IPX Standard 4). De lamp kan uiteraard in verticale richting worden gedraaid, zodat deze perfect kan worden ingesteld in de stand die nodig is.

De batterijen zijn op het achterhoofd geplaatst, waardoor het gewicht goed is verdeeld. Het gewicht van de lamp (zonder batterijen) bedraagt 90 gram. Er gaan overigens 3AAA batterijen in.

De Black Diamond Nightray zal vanaf december 2004 in de winkels liggen. Adviesverkoopprijs bedraagt rond 39,90 Euro.

Voor meer informatie: https://www.blackdiamondequipment.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Black Diamond:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.