Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

AGU Conquest 3T jack

AGU Conquest 3T jackIn navolging op de comfortkledinglijn Conquest presenteert AGU het driekleurige Conquest 3T jack, samen met een bijpassende broek.

Het Conquest 3T pak is “ademend”, doordat het is voorzien van een Poray 5000 coating: dat houdt regen en wind tegen, maar laat tegelijkertijd wel transpiratievocht en condens door. Deze microporeuze coating aan de binnenzijde van de stof zorgt ervoor dat waterdruppels van buitenaf niet kunnen binnendringen, maar dat de watermoleculen van binnenuit wel kunnen ontsnappen.

De bijpassende broek is volledig afgewerkt met een binnenvoering en heeft een ruime instap door de rits aan de onderzijde van de pijpen.

Het jack is verkrijgbaar in de kleuren snow, pumpkin, navy en rock. De broek is verkrijgbaar in de basiskleur rock. Deze kleur komt terug in de jacks.

De adviesverkoopprijs voor het jack bedraagt 83 Euro 83 en voor de broek 55 Euro.

Voor meer informatie: https://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.