Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Houdine Motion Stride Soft Shell Jacket en Pants voor elke activiteit en elk moment

Houdine Motion Stride Soft Shell Jacket en Pants voor elke activiteit en elk momentDe Motion Stride jack en broek zijn soft shell producten die gemaakt zijn van Motion Comfortshell, dat extreem ademend, duurzaam, lichtgewicht, waterafstotend en sneldrogend is. Hierdoor zijn de Motion Stride stukken geschikt voor ieder seizoen. Of je nu gaat schaatsen en hiken in de winter of fietsen en klimmen in de zomer, de motion stride kan altijd.

Als je nog maar één jack zou mogen kopen, dan zou dat wat Houdini betreft het Motion Stride Jack moeten zijn. Dit jack draag je tijdens al je avonturen in de zomer en de winter, van sportieve lange dagtochten tot tripjes die wat korter duren. Met verstevigde schouders en een capuchon die met helm gedragen kan worden.

Hetzelfde geldt voor de Motion Stride Pants. Of je nu gaat schaatsen en hiken in de winter, of fietsen en klimmen in de zomer, de Motion Stride Pants is altijd de perfecte keuze. Door de comfortabele pasvorm, voorgevormde knieën en het stretch materiaal geeft deze broek je de ultieme bewegingsvrijheid.

Motion Comfortshell
De Motion Stride jack en broek zijn soft shell producten die gemaakt worden van Motion Comfortshelltm. Dit materiaal is moeilijk te vergelijken met ander stoffen. Het is extreem ademend, duurzaam, lichtgewicht, waterafstotend en sneldrogend. De stof voelt ongelooflijk zacht aan tegen de huid.

Specificaties Motion Stride Jacket
Het Motion Stride Jacket is gemaakt van Motion Comfortshell en Diffusion Stretch en heeft een gewicht van 0.522kg (heren) / 0.486kg (dames). De capuchon kan gemakkelijk met één hand worden versteld. Jet jack is voorzien van een hoge kraag, figuurnaden op de voorkant, voorgevormde mouwen en ellebogen, klittenbandsluiting aan mouwen, een ruime borstzak, met laser gesneden zijzakken, ritsen in de zijzakken die tegelijkertijd ventilatie bieden, een langere rug, een trekkoord aan onderkant en een DWR afwerking. De stof is water- en windbestendig en is elastisch in twee richtingen. Adviesverkoopprijs EURO 260,00.

Specificaties Motion Stride Pants
De Motion Stride Pants is gemaakt van Motion Comfortshell. De broek is voorzien van riemlussen, stretch, voorgevormde knieën en kruisstuk voor meer bewegingsvrijheid, ruime zijzakken, een achterzak met rits en een extra zak met rits op dij (voor het gemakkelijk opbergen van een kaart), Boot-lock systeem en een DWR afwerking. De stof is water- en windbestendig en is elastisch in twee richtingen. Adviesverkoopprijs EURO 220,00.

Voor meer informatie: https://www.houdinisportswear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Houdini:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.