Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Stride Walk-Fit stokken van Gabel

Stride Walk-Fit stokken van GabelNieuw in het assortiment van de firma Gabel zijn de Stride Walk Fit - Nordic walking stokken. Deze zijn speciaal ontworpen voor het beoefenen van de nieuwe fitness vorm ‘Stride Walk-Fit’.

De stokken zijn schokdempend, licht in gewicht en duurzaam van kwaliteit. De ergonomische handvaten en handriemen garanderen een uitstekende grip tijdens het ‘Nordic walking’. De handen worden niet afgekneld en kunnen niet uit de riemen glijden. Deze speciale aanpassingen staan borg voor een goede balans tussen aan- en ontspannen van de spieren in het bovenlichaam.

De puntige onderkant van de stokken geeft een perfecte afzet op zachte achtergrond. Ditzelfde geldt voor de bijgeleverde asfaltdoppen waarmee de wandelaar zich op verharde wegen goed kan afzetten. Deze asfaltdoppen zijn bij verandering van ondergrond tijdens het wandelen, makkelijk te verwijderen. De stokken zijn beschikbaar van 1 meter tot 1,40 m lengte.

Stride Walk-Fit omvat verschillende bewegingsactiviteiten met wandelstokken nl.: stretching, warming up, Nordic Walking en krachttraining. Nordic Walking is lopen met stokken. Een nieuwe manier van intensief bewegen in de buitenlucht.Het gebruik van de benen wordt ondersteund door het inzetten en naar achteren wegdrukken van speciale Nordic Walking stokken. Het is een sport die ongeveer 90% van de spieren aan het werk zet. Dé ideale manier om fit te blijven!

Gabel levert tevens verschillende accessoires FLS (Fit Link System), speciale handriemen, de stride training gloves, ParaB Walking Tips en Walking Pads.

Voor meer informatie: https://www.gabel.net/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Gabel:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.