Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Meindl Comfort-lijn biedt wellness voor de voeten

Meindl Comfort-lijn biedt wellness voor de voetenComfort wordt steeds belangrijker - en vooral onze voeten kunnen we nog meer verwennen. Daarom heeft Meindl met de Comfort fit-lijn een groot aantal modellen in de collectie die van belang zijn voor deze welnessfactor. Want vergeleken met een trekkingleest heeft de Comfort fit-leest een meer uitgesproken rol. De weerstand wordt daardoor kleiner en het afrollen eenvoudiger. Door een bredere zoolbasis op de voorvoet wordt een bredere stand bereikt. De omvangrijke teenruimte en de smalle hiel garanderen een perfecte pasvorm en tegelijkertijd optimaal draagcomfort. In combinatie met het zacht dempende kurken voetbed zorgen deze schoenen voor eindeloos wandelplezier.

Nieuw in de zomercollectie van 2014 is de TIROL GTX® , een halfhoge leren, waterdichte schoen. Het comfort wordt ondersteund door het MFS®, het Memory Foam System. Dit systeem moet zorgen voor een pasvorm die aanvoelt alsof de schoen om de voet vacuüm wordt gezogen en dus overal perfect aansluit. Het schuim behoudt zijn elasticiteit en flexibiliteit en past zich ook aan veranderingen van een voet aan - jarenlang.

GORE-TEX® Performance Comfort Footwear
Vier seizoenen op een dag. GORE-TEX® Performance Comfort Footwear voor trekking houden u altijd op het juiste pad. Ze zijn duurzaam waterdicht en hebben een uitstekende ventilatie. Met GORE-TEX® schoenen voor trekking komt u overal, bij elk weer, door alle seizoenen en alle elementen. Maximale bescherming en het beste comfort – hier maakt het niet uit hoe lang en inspannend de wandeling is. Uw voeten blijven heerlijk warm en droog.

Voor meer informatie: https://www.meindl.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Meindl:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.