Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Xtorm lanceert mobiele laptop oplader

Xtorm lanceert mobiele laptop opladerXtorm, Nederlandse fabrikant van mobiele en innovatieve oplaadsystemen voor smartphones, laptops en tablets gericht op elke reiziger, lanceert vandaag een mobiele laptop oplader. De Laptop Power Bank 18.000. Deze handige mobiele oplader is bedoeld om mobiele apparatuur zoals een laptop of smartphone thuis, onderweg of waar dan ook te voorzien van extra energie.

Vanaf nu kunt u uw laptop opladen met de krachtige Laptop Power Bank 18.000. Ideaal tijdens zakenreis, op vakantie, onderweg of op school! Overal kan een laptop en netbook, zoals HP en Apple Macbook opgeladen worden, zonder dat u direct afhankelijk bent van netstroom.

Behalve een laptop kan deze reserve accu ook een tablet (iPad, Samsung Galaxy Tab etc.) en mobiele telefoons opladen. Wanneer de interne batterij van de Laptop Power Bank 18.000 is volgeladen, kan er zelfs 15 (!) maal een mobiele telefoon worden opgeladen, voordat de power bank zelf weer bijgeladen moet worden.

De AC adapter (stekker) van de laptop kan direct op de Laptop Power Bank 18.000 worden aangesloten. Er kunnen ook andere apparaten met een stekker aangesloten worden, zoals een (lees)lamp, scheerapparaat, spelcomputer, camera-batterij oplader, ventilator etc, etc. Het is mogelijk om 2 mobiele apparaten op hetzelfde moment opladen. Het is dus geen probleem om een laptop én mobiele telefoon tegelijkertijd te voorzien van extra energie.

De Laptop Power Bank 18.000 zelf is oplaadbaar via netstroom door middel van de bijgeleverde AC adapter.

Prijs en beschikbaarheid
De Laptop Power Bank 18.000 (AL390) is verkrijgbaar vanaf EURO 189.00 incl. b.t.w. en uit voorraad leverbaar. Deze praktische mobiele oplader is verkrijgbaar bij diverse winkels waaronder Media Markt, De Vrijbuiter en via www.xtorm.eu. Xtorm biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning.

Voor meer informatie: https://www.xtorm.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Xtorm:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.