Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe biker-helmen van AGU

Nieuwe biker-helmen van AGUDat de helm niet mag ontbreken in de uitrusting van een mountainbiker mag bekend worden verondersteld. AGU komt dit seizoen met 3 nieuwe helmen die de veiligheid van de bikers extra kan verhogen.

Het nieuwe model S7 Flash is een lichtgewicht in-mold helm van 280 gram met maar liefst 28 ventilatieopeningen. De helm is voorzien van het nieuwe Detox systeem, waarmee de binnenring van de helm eenvoudig aan te passen is aan de hoofdmaat. Tevens zijn de banden eenvoudig op maat te stellen door het Keylock systeem. Op die manier past de helm altijd perfect! Verkrijgbaar in de maten S/M (54-58) en L/XL (58-62) en in drie kleurstellingen.

De in-mold helm Trionfo heeft een afneembaar vizier en is uitermate geschikt voor de ATB. De 17 ventilatieopeningen zorgen voor optimale ventilatie. Met 270 gram is de helm licht van gewicht. Trionfo is uitgevoerd met het Keylock en het nieuwe Detox systeem en daardoor nauwkeurig op hoofdmaat in te stellen. Verkrijgbaar in de maten S/M (54-58) en L/XL (58-62) en in twee kleuren.

De helm Forma is de opvolger van de zeer succesvolle helm Testa. Door kleine aanpassingen is de Forma kwalitatief nog beter. De microshell onderzijde zorgt ervoor dat de EPS schaal niet beschadigd wordt. Tevens is de helm optimaal instelbaar door het Direct-dial en het Keylocksysteem. Dit maakt deze helm ook zeer geschikt voor skaters en de jeugd. De verkrijgbare maten zijn S/M (54-58 cm) en L/XL (58-62). In vier kleuren.

Voor meer informatie: https://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.