Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Columbia wint Op Pad Outdoor Award met de Peakfreak Enduro Outdry

Columbia wint Op Pad Outdoor Award met de Peakfreak Enduro OutdryVorige week woensdagavond, 12 februari 2014, zijn voor de vijfde keer de Op Pad Outdoor Awards uitgereikt. Columbia won met de Peakfreak Enduro Outdry de felbegeerde gouden plak in de categorie schoenen.

Deskundige vakjury
Verdeeld over acht categorieën zijn alle inzendingen kritisch bekeken, getest en beoordeeld door een onafhankelijke en deskundige vakjury. De vakjury bestaat uit: Jolanda Linschooten (beroepsavonturier), Raymond Koome (Hiking-site.nl), Noel van Bemmel(Volkskrant), Harald Sven (NKBV), Petra Strijdhorst (redactie Op Pad) en Tjeerd Visser (redactie Op Pad).

Peakfreak Enduro Outdry
De Peakfreak Enduro Outdry is een veelzijdige en multifunctionele lichtgewicht schoen. Deze schoen bevat naast de technologieën Omni-grip, Techlite en Techlite FluidFrame, ook Outdry. De Techlite FluidFrame biedt optimale stabiliteit op elke ondergrond. De Omni grip geeft grip en tractie op elk terrein. Het Outdry waterproof systeem is gebaseerd op een gepatenteerd en uniek laagjessysteem. Een waterdichte, ademende binnenlaag van het product waardoor er een uniek component ontstaat. De naden en andere potentiële waterdoorlatende punten zijn volledig getaped. Het resultaat is een superieur waterdicht en ademend comfort en pasvorm. Met de Peakfreak Enduro Outdry ben je verzekerd van droge voeten, en kun je met een gerust hart gaan hardlopen.

Voor meer informatie: https://www.columbia.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Columbia Sportswear:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.