Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Therm-a-Rest Altair en Centari slaapzakken zetten nieuwe standaard in outdoor slapen

Therm-a-Rest Altair en Centari slaapzakken zetten nieuwe standaard in outdoor slapenAls de temperaturen tot onder het vriespunt zakken kun je lekker warm en knus blijven tijdens een goede outdoor nachtrust in de revolutionaire nieuwe slaapzakontwerpen van Therm-a-Rest. De 'all-season' Altair -18C en Centari -18C synthetische slaapzakken zetten traditionele outdoor slaapcombinaties op een zijspoor en krijgen veel bijval dankzij hun kleine pakvolume en lage gewicht.

Om de best mogelijke nachtrust te kunnen bieden, levert Therm-a-Rest een warm, comfortabel, veilig en lichtgewicht slaapoplossing. Isolatie in de juiste zones biedt meer isolatie boven op de slaapzak om opstijgende lichaamswarmte vast te houden en zo een warm microklimaat te behouden rondom het lichaam. De efficiënte comfortabele pasvorm van de slaapzak biedt extra ruimte rondom de torso, zodat je je kunt bewegen en uitrekken zonder je direct ingesloten te voelen, terwijl het hoofd- en voeteneinde juist nauwer aansluiten om warmte beter vast te houden. Daarnaast houden de SynergyLink Connectors™ de slaapzak op zijn plek op het matras om verschuiven, draaien en het ontstaan van koude plekken die normaal je nachtrust verstoren te voorkomen. Het ontwerp is vooral geschikt voor zij- en buikslapers die normaal gesproken wat meer problemen ondervinden bij het slapen in een mummy-slaapzakmodel.

Ideaal voor skitouring en bergsport, want de Therm-a-Rest Altair slaapzak is gevuld met 750+ cuin ganzendons (70/30) en heeft een maximum gewicht van precies 1120 gram. De comfort-limiet is -11°C, maar de extreme limiet gaat zelfs tot -31°C, waardoor ook ijskoude nachten in een bivak geen problemen opleveren. Voor rugzaklopers die voorbereid willen zijn op alle soorten weer, waaronder vochtige omstandigheden, biedt de Centari slaapzak dezelfde technische eigenschappen als zijn donsbroer, maar is gevuld met Therm-a-Rest zelf-ontworpen eraLoft™ synthetische vezels om een comfort rating van -12°C en een extreme rating van -31°C te behalen met een pakgewicht van 1800 gram.

Voor meer informatie: https://www.cascadedesigns.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Therm-a-rest:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.