Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Wiggy's slaapzakken vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar

Wiggy's slaapzakken vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaarWiggy's is een Amerikaans bedrijf, dat sinds 1986 hoogwaardige extreme outdoor producten vervaardigt. Het is gevestigd in Grand Junction, Colorado. Oprichter Jerry Wigutow gebruikte zijn ervaring in de markt van isolatietextiel om het inmiddels gepatenteerde isolatiemateriaal Lamilite te ontwikkelen.

Deze unieke vulling maakt zijn extreme outdoor producten onderscheidend goed vergeleken met andere merken. De speciale eigenschappen van dit materiaal maken bijvoorbeeld dat Wiggy's al jaren de grootste leverancier van slaapzakken en survival gear van het Amerikaanse leger is.

Wat maakt Lamilite™ zo uniek?
De 5 belangrijkste kwaliteiten van Lamilite™:
1. Superieure isolatie, geen koudebruggen
2. Perfect bestand tegen vocht
3. Behoudt oorspronkelijke volume
4. Kan gewoon in de wasmachine
5. Geen binnenzak nodig

Bijzonder is ook dat Jerry Wigutow als enige slaapzakfabrikant in de VS zijn producten nog in eigen huis vervaardigt. Dat zijn de deken modellen en mummy modellen Ultra Light (-6.6°C), Super Light (-17°C) en Ultima Thule (-28 °C). De combinatie met een unieke Wiggy's Overbag (ook als aparte slaapzak te gebruiken) zorgt zelfs voor extra warmte en comfort.

Naast slaapzakken maakt Wiggy's onder andere ook een zeer warme parka, welke ideaal is voor extreme omstandigheden waarbij de gevoelstemperatuur dankzij de wind ver onder vriespunt daalt.

Voor meer informatie: https://www.wiggys.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.