Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

LYO FOOD nu ook in Nederland verkrijgbaar

LYO FOOD nu ook in Nederland verkrijgbaarTijdens de laatste Outdoor Beurs in Friedrichshafen heeft LYO FOOD een felbegeerde "Industrie Gold Award" bemachtigd. Volgens de jury zijn de maaltijden van LYO FOOD "de smakelijkste op dit moment op de markt".

LYO FOOD gebruikt 100 % natuurlijke ingrediƫnten voor de bereiding van de maaltijden. Leveranciers worden door LYO FOOD zorgvuldig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat hun producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Alle kruiden worden geteeld op eigen velden. Er zijn geen smaakversterkers of kunstmatige smaakstoffen aan de maaltijden toegevoegd.

LYO FOOD heeft een unieke technologie ontwikkeld , die is gebaseerd op het koken van alle maaltijden alvorens ze te vriesdrogen - net als een normaal gerecht wordt bereid. Het resultaat is de echte smaak van een vers bereide maaltijd. Andere aanbieders van gevriesdroogde maaltijden mengen de ingrediƫnten pas nadat ze afzonderlijk zijn bereid.

Om ervoor te zorgen LYO FOOD maaltijden veilig zijn in elk aspect , worden ze twee keer gecontroleerd in het lab. Direct na het koken en voor de tweede keer na het vriesdroogproces.
De collectie van LYO FOOD bestaat uit 9 verschillende maaltijden die verkrijgbaar zijn in een kleine en grote portie verpakking. Daarnaast zijn er 3 ontbijtmaaltijden, 4 soepen en zelfs 6 soorten fruit. Er zijn diverse vegetarische maaltijden en ook zijn er een aantal glutenvrije opties. De meeste maaltijden zijn in de maaltijdverpakking te bereiden.

In Nederland, is LYO FOOD verkrijgbaar bij www.buitensportvoeding.nl.

Voor meer informatie: https://www.lyofood.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.