Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe, elegante winterlaarzen van Meindl

Nieuwe, elegante winterlaarzen van MeindlIn de herfst- en wintermaanden stelen laarzen opnieuw de show - en het familiebedrijf Meindl uit Beieren weet dit al decennia lang. Maar Meindl bepaalt ook elk jaar weer de nieuwe trends - en voor de winter van 2013-2014 brengt de schoenenfabrikant prachtige, nieuwe modellen voor zowel mannen als vrouwen op de markt: GOLDEGG GTX en SEEFELD.

Met het echt zwiegenähte model SEEFELD en SEEFELD LADY ben je elegant gekleed voor elke wandeling in de stad, maar ook voor een mooie winterwandeling op het platteland zijn deze laarzen perfect geschikt. En in deze schoen zit veel ambachtelijke traditie, want al meer dan 300 jaar handhaaft Meindl uit overtuiging het vakmanschap van de zwiegenähte afwerking. Deze traditie vereist meesterlijke vaardigheden, die vandaag de dag nog maar weinig mensen beheersen. Ze worden gekenmerkt door een bijzonder hoge kwaliteit en een lange levensduur. Typerend voor zwiegenähte schoenen is de zichtbare dubbel gestikte schoenrand. De laarzen zijn bovendien voorzien van de nieuwe Vibram® Multicontrol zool. Het bijzondere hieraan is het weefsel dat in de zool is verwerkt. Deze materiaalcombinatie verbetert de grip op gladde, natte en ijzige ondergronden. Het twaalf millimeter dikke lamsvel zorgt voor heerlijk warme voeten.

Specificaties SEEFELD:
Buitenmateriaal: gewaxt nubuckleer (dames) anilineleer en generfd anilineleer (heren)
Voering: echte lamsvacht (doorgaand)
Voetbed: echte lamsvacht
Zool: Multicontrol II van Vibram®
Schachthoogte: 27 cm Dames; 29 cm Heren
Maten: 3,5 - 9 (Dames) en 6,5 - 12 (Heren)
Adviesverkoopprijs: EURO 359,90

Ook de nieuwe modellen GOLDEGG GTX® en GOLDEGG LADY GTX® zijn uitgerust met de nieuwe Multicontrol zool van VIBRAM®. Net als bij de Seefeld zijn ook hier vele technische details verwerkt in de laars, die uit één stuk leer bestaat. Door een speciale techniek past de schoen zich aan de kuiten van de drager aan. Hierdoor is een optimale grip en welzijn gegarandeerd. Dankzij het in de laars verwerkte GORE-TEX® Webpelz (een extra isolerende voering) is dit model blijvend waterdicht en uitstekend gevoerd. Het voetbed is gevoerd met een twaalf millimeter dikke lamsvacht.

Specificaties GOLDEGG GTX®:
Buitenmateriaal: gewaxt nubuckleer
Voering: GORE-TEX® Insulated Comfort Footwear Webpelz
Voetbed: echte lamsvacht
Zool: Multicontrol I van Vibram®
Schachthoogte: 29 cm Dames; 30 cm Heren
Maten: 3,5 - 9 (Dames) en 6,5 - 12 (Heren)
Adviesverkoopprijs: EURO 299,90

Voor meer informatie: https://www.meindl.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Meindl:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.