Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Campingaz-adapter voor Markill

Campingaz-adapter voor MarkillHet duitse merk Markill heeft een adapter ontwikkeld om de unieke ventielblikjes van Campingaz ook te kunnen gebruiken voor de schroefsystemen van branders en lampen van Markill en veel andere merken.

De adapter is ontwikkeld vanwege de zeer goede verkijgbaarheid van de bekende blauwe blikjes in binnen- en buitenland en is op dit moment al leverbaar en verkrijgbaar in de buitensport speciaalzaken.

Hiermee wordt een oplossing geleverd voor de situatie waarin gasblikjes van o.a. Markill soms moeilijk verkrijgbaar zijn. Dit kon tot op heden een probleem zijn vooral in het buitenland, want daar heeft Campingaz een groot marktaandeel in gasblikjes. Markill bracht jaren geleden al een adapter voor de gas-prikblikjes. Deze adapter maakt prikblikjes geschikt voor schroefsystemen van branders en lampjes. Met de komst van de adapter voor ventielblikjes kunnen o.a. Markill branders nu geschikt gemaakt worden voor vrijwel ieder bestaand gassysteem.

Markill werd in 1996 overgenomen door het duitse VAUDE en vult daar het uitgebreide outdoor-assortiment in met o.a. gasbranders- en lampen en drinkflessen.

De advies-verkoopprijs voor de adapter is EURO 14,95.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.