Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

KEEN Revel II biedt prestatie, design en comfort

KEEN Revel II biedt prestatie, design en comfortDe Revel-collectie van KEEN is uitgebreid met nieuwe en verbeterde ontwerpen. De Revel II is de perfecte winterschoen voor mannen en vrouwen die vaak buiten zijn in barre, koude omstandigheden. Door het geavanceerde KEEN isolatiesysteem biedt de schoen 360 graden warmte aan de voeten.

Deze vooruitstrevende technologie fungeert net als traditioneel isolatiemateriaal in een huis: het houdt de warmte binnen en de kou buiten. In de schacht van de schoen zit 200 gram KEEN.WARM, isolatie technologie die de voet beschermt tegen kou vanaf de zij- en bovenkant. KEEN's Heat Trapolator is een drielaags 'sandwich systeem' voor extra warme voeten.

Het is een zooltje dat bestaat uit verschillende lagen. De eerste laag heeft een honingraat structuur dat de warmte vasthoudt, dan is er een wollen isolatie viltlaag voor warmte en comfort en als onderlaag een thermal heat shield die de warmte reflecteert naar de voet. Door de KEEN Heat Trapolator wordt de warmte binnenin de schoen aanzienlijk verhoogd. De buitenkant is van waterbestendig nubuckleer welke goed beschermd en de Revel II bevat ook een waterdicht en toch ademend KEEN.DRY membraan.

Een ingebouwde middenvoetsteun van TPU zorgt voor extra stabiliteit en de hiel is voorzien van Shellback heel support, deze geeft meer grip tijdens snowshoeing. De Dual Climate Rubber zool wordt harder als het kouder wordt en samen met de gecentraliseerde ice traction zone (dunne inkepingen in de zool die uit elkaar worden geduwd bij impact) heb je extra grip in winterse omstandigheden.

De KEEN Revel II is er uiteraard in heren- en dames-uitvoering en heeft een adviesverkoopprijs van EURO 149,95.

Voor meer informatie: https://www.keenfootwear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Keen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.