Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Snugpak komt naar Nederland

Snugpak komt naar NederlandHet Engelse Snugpak is in Nederland op dit moment slechts bij een enkele speciaalzaken te koop. Vanaf komend jaar zal daar echter verandering in komen, want het Nederlandse Birdland atelier heeft het importeurschap verworven voor de slaapzakken van Snugpak.

Snugpak is vooral bekend vanwege hun combinatie van kwalitatief hoge materialen met een laag gewicht. Vanaf 1987 maakt Sungpak dan ook gebruik van het speciaal voor hen ontwikkelde en gefabriceerde Softie. Daarvoor werd gebruik gemaakt van van Pertex van Perseverence Mills. Bij de introductie in 1987 waren de met Softie gemaakte slaapzakken de kleinst comprimeerbare syntetische slaapzakken in de wereld.

Birdland heeft zelf ook een goede naam in Nederland als daarbuiten. Van het atelier in Maarsbergen komt niet alleen het merk Birdland zelf, maar ook Lowland en Ramble. Lowland bestaat uit tenten van hoogwaardige stoffen en ontworpen volgens de nieuwste technlogie, terwijl Ramble bedoeld is voor de koper die op zoek is naar kwalitatief zeer hoogwaardige tenten tegen een uiterst scherpe prijs.

Birdland zorgt er voor dat het 'civilian-pakket' van Snugpak komend jaar in meer winkels in Nederland te koop zal zijn.

Voor meer informatie: http://www.snugpak.co.uk/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.