Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Xtorm lanceert siliconen solar oplader

Xtorm lanceert siliconen solar opladerXtorm, Nederlandse fabrikant van mobiele en innovatieve (solar) opladers voor smartphones en tablets gericht op elke reiziger, lanceert vandaag de Yu solar charger. De Yu solar charger is een schok-, stof- en waterbestendige solar oplader, vanwege de siliconen behuizing. Deze stoere aanvulling op de bekroonde Xtorm collectie is bedoeld om een smartphone thuis of onderweg op te laden zonder afhankelijk te zijn van netstroom.

De Yu charger is te gebruiken om diverse mobiele apparaten onderweg op te laden zoals een smartphone, navigatiesysteem of E-book reader.

Uitgevoerd in trendy siliconen en voorzien van krachtig hoog rendement 1.5Watt zonnepaneel. De Yu charger is oplaadbaar via zonne-energie en USB. De 2000mAh interne batterij slaat de verzamelde energie op en geeft stroom aan diverse mobiele apparaten op ieder gewenst moment.

Eenvoudig te bevestigen aan tent, fiets of rugzak doormiddel van bijgeleverde carabijnhaak.

Ideaal dus voor onderweg, altijd en overal verzekerd van extra energie. Onmisbaar tijdens fietstochten en wandelingen en andere outdoor activiteiten, maar ook op vakantie of kantoor.

Prijs en beschikbaarheid
De Yu solar charger (AM115) is verkrijgbaar vanaf EURO 49,00. Xtorm biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning.

Voor meer informatie: https://www.xtorm.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Xtorm:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.