Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Berghaus Alpine Pro

Berghaus Alpine ProBerghaus komt voor komend winterseizoen met een mooie combinatie van licht met duurzaamheid: het Alpine Pro Jacket en Alpine Pro Pants.

Deze kleding is gemaakt van GORE-TEX Paclite Cassis, een laminaat bestaande uit het als zeer lichtgewicht bekendstaande Paclite en aan de buitenzijde een laag van het stevige Cordura. Door deze combinatie van Paclite van W.L. GORE en Cordura van Perserverance Mills ontstaat een combinatie die veel buitensporters zoeken: lichtgewicht, ademend vermogen en duurzaam.

De Alpine Pro Pants zijn bovendien aan de knieƫn ook nog afgewerkt met drielaags GORE-TEX XCR Lofoten, zodat de broek ook tijdens bijvoorbeeld het klimmen niet snel de geest zal geven.

Er zijn zowel heren als damesmodellen beschikbaar, in de maten S-XXL (heren) en XS-XXL (dames). Het herenjack weegt 494 gram, het damesjack 430 gram. De Alpine Pro Pants wegen 494 gram.

Adviesverkoopprijs bedraagt EURO 249,90 voor het Alpine Pro jacket en EURO 179,90 voor de Alpine Pro pants.

Voor meer informatie: http://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.