Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Populaire VAUDE reistassen Tonga en Somoa in nieuw jasje gestoken

Populaire VAUDE reistassen Tonga en Somoa in nieuw jasje gestokenDe VAUDE reistassen Tonga en Samoa zijn al jaren ongekend populair. Toch vond de fabrikant het hoog tijd voor een nieuwe release van de serie Tarpolin tassen. De rollende reisgenoten zijn niet alleen qua uiterlijk in hun tijd meegegaan. Ook de details zijn verder uitgewerkt én de reistassen luisteren naar de nieuwe naam: Tobago 65 en Tobago 90.

Tot in detail
Het unieke uiterlijk van het oersterke Tarpolin – vrachtwagen canvas – in combinatie met de frisse kleuren is behouden gebleven. Toch zien de Tobago’s er anders uit ten opzichte van hun voorgangers. Dit is onder andere te danken aan de witte strepen die kenmerkend zijn voor de hele serie Tarpolin tassen. De Tobago’s hebben bovendien een extra handvat gekregen en een groot (verborgen) vak bovenop. Ook is ‘hoek protectie’ aangebracht om de tassen extra te beschermen en wegen de tassen 500 gram lichter dan de Tonga en Samoa. U kunt nu dus 500 gram aan gewicht meer meenemen als u met het vliegtuig gaat! Ten slotte zijn er wieltjes gebruikt die extreem weinig geluid maken. Wat goed was, is uiteraard behouden gebleven: de tassen zijn in het midden te openen en hebben een flexibele scheidingsbodem, de bodemplaat is extra verstevigd en de trolleys beschikken over een inschuifbaar handvat. Kortom, ideale tassen voor op reis! De Tobago is er in twee volumes: 65 of 90 liter. Verkrijgbaar in de kleuren black, red, orange, apple green en mocca. Adviesverkoopprijs: respectievelijk € 163,- en € 183,-.

Tarpolin serie
De serie bestaat verder uit:
- zakelijke trolley Futuna 25 (erg handig voor een zakenreis)
- rugzakken Caspar, Edgar S & M (de laatste inclusief gepolsterd laptopvak)
- laptopbeschermhoezen Vitus (in drie maten)
- toilettassen Erna, Bert en Paulus
- weekend/sporttassen Rodrigues en Tuvalu S & M
- laptoptassen Lothar, Herta M, Herta L, Albert M & L
- schoudertassen Theodor, Ewald, Albert XS & S

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.