Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

E-Case presenteert nieuwe kleuren, ontwerpen en maten

E-Case presenteert nieuwe kleuren, ontwerpen en matenHet aantal smartphones blijft toenemen - meer dan 50% van alle Europeanen bezitten een smartphone. De E-Case hoezen beschermen deze geavanceerde computergestuurde allrounders tegen regen, sneeuw, vuil en krassen. Oorspronkelijk waren ze enkel verkrijgbaar in het zwart, maar nu zijn er nieuwe kleuren en nieuwe ontwerpen.

De E-Case™ iSeries™ hoezen, ontworpen voor mobiele Apple® apparaten, zijn nu verkrijgbaar in de nieuwe kleuren midnight blue, mandarin red, olive, cool gray, cosmic purple en black. De duurzame waterdichte hoezen zijn compatible met alle Apple® handheld apparaten en beschermen ze betrouwbaar in alle weersomstandigheden. Uitgerust met een nieuwe Nylon hoes en touch-screen-compatible polyurethaan scherm, maakt het E-Case™ ontwerp gebruik van alle knoppen en touch screen mogelijkheden van de Apple® iPad®, iPhone®, iPod touch® en iPod nano® apparaten.

Alle modellen zijn uitgerust met een venster op de achterkant, welke het makkelijk maakt om de camera te gebruiken. Zelfs onder water kunnen alle functies gebruikt worden. Tot de IP-X7 standaard zijn de E-Case™ iSeries™ hoezen waterdicht gedurende 30 minuten op een diepte van meter.

Over waterdichtheid gesproken: de iPhone® en iPod touch® iSeries™ hoezen zijn ook uitgevoerd met een nieuwe waterdichte koptelefoonaansluiting. Montage-oogjes en een dubbelbaans sluitende Seallock™ Zipper sluiting, welke automatisch verder afsluit als de waterdruk hoger wordt, verhogen de functionaliteit van de iSeries™ hoezen aanzienlijk.

Geen Apple? Geen probleem! De E-Case™ eSeries™ hoezen beschermen allerlei soorten telefoons, tablet pc’s, e-books, GPS-apparaten, kaarten en andere waardevolle objecten perfect tegen vocht en vuil. De hoezen zijn verkrijgbaar in de kleuren orange, green, blue en gray. E-Case™ volgt de trend - het maakt niet uit welke vorm, kleur of maat de nieuwe design-apparaten in de toekomst hebben, E-Case™ past zich aan alle eisen aan. Bijna elke handheld op de markt past al in een E-Case™ hoes.

Voor meer informatie: https://e-case.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.