Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Polar lanceert de Outdoor Computers

Polar lanceert de Outdoor ComputersPolar lanceert Outdoor Computers, geschikt voor zowel de recreatieve als de professionele buitensporter.

Het hart van elke Polar Outdoor Computer is de hartslagmeter, die je voorziet van informatie over je lichaam. Daarnaast geven de Outdoor Computers nauwkeurige informatie over je prestatie en de omgeving. De drie nieuwe Polar Outdoor Computers zijn de AXN300 voor de enthousiaste wintersporter, skiƫr en surfer, de AXN500 voor de serieuze hiker en trekker en de AXN700 voor de professionele buitensporter.

In de AXN300 geeft de hoogtemeter de hoogte en de verticale snelheid weer en telt bovendien het aantal afdalingen. De roestvrijstalen AXN500 is is uitgevoerd met een extra ingebouwd kompas. Met de titanium AXN700 meet je middels de HFrust Test bovendien ook nog je acclimatisatie- en herstelvermogen.

Met de Polar AXN500 en de Polar AXN700 is tweeweg infrarood communicatie mogelijk. Voor verdere analyse van je gegevens kun je deze draadloos overbrengen van je polsunit naar je computer met de Polar Precision Performance software. Mocht je onderweg zijn, dan kun je geheugen vrij maken in je polsunit door je gegevens door te zenden naar je compatibele Nokia 5140 mobiele telefoon. Je kunt het thuisfront eenvoudig op de hoogte houden van je prestaties door je gegevens te SMSen.

Adviesverkoopprijs van de AXN300 bedraagt Euro 229,95, van de AXN500 Euro 349,95 en van de AXN700 Euro 469,95.

Voor meer informatie: https://www.polar-nederland.nl

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Polar:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.