Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

B-grip komt met handige riemtas

B-grip komt met handige riemtasB-grip, de bekende riem- en rugzakhouder voor camera's, heeft sinds kort ook een handige riemtas in het assortiment opgenomen. Deze kleine tas, met verrassend veel vakjes, kan aan de riem worden gehangen om zo kleine accessoires in mee te nemen. Ook kan de tas over de schouder worden gedragen.

Veel vakjes
De riemtas beschikt voer verschillende vakjes, waarvan er drie met een ritssluiting worden afgesloten en een vierde met een clip. De vakjes bieden ruimte voor kleine accessoires voor de camera, maar bijvoorbeeld ook de telefoon, het paspoort of wat energierepen. Het grootste vak kan tevens worden gebruikt om een wandelkaart in op te bergen.

Verschillende draagmogelijkheden
Op de achterzijde van de riemtas zitten verschillende lussen verwerkt, waardoor de tas aan de riem kan worden bevestigd. Middels een horizontale lus kan de tas eventueel ook aan de schouderbanden van een rugzak worden bevestigd. Daarnaast wordt de tas geleverd inclusief een schouderband, welke aan de twee ogen aan de bovenzijde van de tas kunnen worden gevestigd. Daardoor wordt de riemtas omgetoverd tot een compacte schoudertas.

De B-grip riemtas is gemaakt van (zwart) nylon en is 23 bij 17 centimeter groot (diepte 3 cm). Hij is te koop in de online winkel van B-grip: http://winkel.bgrip-nl.com.

Voor meer informatie: https://www.bgrip-nl.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot B-grip (camera-houder):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.