Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE schoenencollectie uitgebreid met kinderschoenen

VAUDE schoenencollectie uitgebreid met kinderschoenenNa de succesvolle introductie van de schoenen een paar jaar geleden, heeft fabrikant VAUDE nu ook de stap gemaakt met kinderschoenen. Gebaseerd op het ontwerp voor volwassenen, staat er nu ook een complete lijn voor kinderen. Uiteraard afgestemd op de kindervoet en kinderwensen, dus keuze uit veters of klittenband, waterdicht of niet waterdicht en diverse kleuren.

Volledig uitgewerkt
Alle kinderschoenen hebben een Multigrip Junior gemonteerde zool. Deze zool heeft een anti-slip profiel dat garant staat voor een goede grip: hoe je ook staat, ongeacht de ondergrond. Net als de schoenenlijn voor volwassen, hebben ook de kinderschoenen een uitsparing voor de kleine teen en de hielclip (zorgt ervoor dat de hiel goed vastzit in de schoen). De schoenen hebben een volwaardige losse binnenzool die is voorgevormd en voorzien van flex-zones. Dit geeft ondersteuning bij de afronding. De binnenzool is sneldrogend en beschikt over een uitstekende ventilatie via gaatjes en luchtkanaaltjes. De binnenzool heeft ten slotte een anti-bacteriƫle behandeling ondergaan met het 100% organische Cleansport NXT: een enzym dat bacteriƫn en nare luchtjes neutraliseert. Alle schoenen hebben reflecterende elementen. Er is keuze uit veters of klittenband en waterdicht of niet waterdicht. Dit alles in de prijsklasse tussen de EURO 61,00 en EURO 76,00.

Kids Leeway Ceplex
De Kids Leeway Ceplex is een wandelschoen die geschikt is voor dagelijks gebruik, dankzij het waterdichte en ademende Ceplex Pro membraan. Met een waterkolom van 25.000 mm staat dit membraan garant voor droge voeten, tenzij het water natuurlijk bovenlangs erin loopt. De schoen heeft een vetersluiting en is verkrijgbaar in twee kleuren: grey en dove in de maten 28-38. Adviesverkoopprijs: EURO 71,00.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.