Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE Navajo slaapzak-concept maakt eindeloos combineren mogelijk

VAUDE Navajo slaapzak-concept maakt eindeloos combineren mogelijkDik, dun, één of tweepersoons, lang of kort, met of zonder mattenhoes... alles is mogelijk met de nieuwe Navajo serie. De doorlopende ritsen van dit dekenmodel slaapzakken - dus zonder capuchon - maken het mogelijk om twee slaapzakken aan elkaar te koppelen, zonder dat een (storende) rits op het ligoppervlakte uitkomt. Bovendien is een combinatie te maken tussen verschillende diktes of met de matrashoes.

Verschillende vullingen
Slaapzakken uit de Navajo serie hebben verschillende vullingen. Alle slaapzakken zijn in verschillende diktes te combineren voor een optimaal 'temperatuur management'. In koude regio's kunt u het beste de Navajo 900 aan de bovenkant als deken gebruiken en de Navajo 500 aan de onderkant. In warmere regio's bestaat de ideale combinatie uit de Navajo 500 als deken en de Navajo 100 aan de onderkant. Op deze manier voelt u zich altijd comfortabel in de slaapzakken.

Navajo Sheet
Wegschuivende matjes behoren tot de verleden tijd met de Navajo Sheet. Deze mattenhoes is te combineren met een Navajo slaapzak voor twee personen. In de hoes passen twee slaapmatten en twee hoofdkussens. Aan de hoes is met behulp van ritsen de Navajo slaapzak te bevestigen. De VAUDE slaapmatten Sove, Tour, Dream en Deluxe passen perfect in de Navajo sheet en worden bij elkaar gehouden door een band. De Navajo Sheet is geschikt voor zowel matten van 51 cm als van 66 cm breed.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.