Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Wolf Camper introduceert nieuwe trekkingschoen

Wolf Camper introduceert nieuwe trekkingschoenVoor de komende zomer introduceert het Deense Wolf Camper de Trail, een comfortabele lichte zomer trekkingschoen voorzien van een geavanceerde Vibram-zool en ventilerend nylon.

De Trail is een zeer goed ventilerende schoen die voorkomt dat je warme voeten krijgt. De schoen is voorzien van een PU met ventilerende nylon, zodat het voetklimaat ook bij hogere temperaturen comfortabel blijft in de schoen. Onder de schoen is een Q590-zool van Vibram geplaatst. Dezee geavanceerde Vibram zool is gemaakt van een XS-Trek rubber samenstelling dat er voor zorgt dat de kans op uitglijden zeer klein is. Voor extra wandelcomfort en de nodige demping is Trail trekkingschoen uitgerust met een EVA binnenzool. Deze heeft een schokabsorberende werking tijdens het lopen. Dankzij het unieke vetersysteem zijn de veters snel aan te spannen.

De Trail is een lichtgewicht schoen met een sportief uiterlijk, verkrijgbaar in de maten 37 t/m 47.

Voor meer informatie: https://www.wolfcamper.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Wolf Camper:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.