Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Aquaclip, de nieuwe slimme gadget van B-Grip

Aquaclip, de nieuwe slimme gadget van B-GripB-Grip, in Nderland bekend van de handige houders voor camera aan de riem of de rugzak, komt met een slimme nieuew gadget: de Aquaclip. Een clip om een flesje drinken aan je riem te hangen (liefst naast je camera uiteraard).

De Aquaclip is even inventief als eenvoudig. Het is een clip om aan je broeksriem te hangen, waarin je gemakkelijk een klein flesje drinken kunt vastklikken. Op die manier kun je dus bijvoorbeeld een flesje water gemakkelijk met je meedragen en toch je handen vrijhouden om te fotograferen. Bovendien is de clip zo ontworpen dat je een vastzittende dop heel eenvoudig en zonder al te veel kracht kunt losdraaien.

Overigens kan de Aquaclip dankzij zijn ontwerp ook gemakkelijk aan je rugzak of bijvoorbeeld aan de rand van een bolderkar gehangen worden. Zo wordt wandelen een nog groter plezier met allerlei drinkflesjes van de kinderen bungelend aan de zijkant van de bolderkar.

De Aquaclip is te koop via de site van B-Grip (http://winkel.bgrip-nl.com/) en wordt in verschillende kleuren aangeboden.

Voor meer informatie: https://www.bgrip-nl.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot B-grip (camera-houder):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.