Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Biker slaapzak van Coleman

Nieuwe Biker slaapzak van ColemanOutdoor specialist Coleman brengt voor het eerst een lichtgewicht mummy slaapzak op de markt die makkelijk verpakt en opgeborgen kan worden in een beperkte ruimte.

De Biker slaapzak stop je met het grootste gemak in de bijhorende dry gear bag. Hierop zit een ventiel waarmee je de bag vacuüm trekt, waardoor je nóg meer ruimte bespaart. Deze compacte slaapzak vormt zo de ideale roadie voor bikers die met de motor de wijde wereld in willen trekken met een minimum aan kampeerbenodigdheden in hun zij- of topkoffer.

Ook voor fietsers
Gebruik de slaapzak natuurlijk ook gewoon op je eerstvolgende fietsvakantie. Want ook met de fiets heb je een beperkte bagageruimte en speelt daarenboven gewicht een belangrijke rol. De Biker slaapzak komt met z’n gewicht van net geen 1 kg dan ook goed van pas!

Specificaties
De Coleman Biker is gemaakt met 210T polyester buitentijk, met een 100 g/m2 Coletherm Micro vulling. De 190T Polyester binnentijk voelt prettig aan, ook direct op de huid. De slaapzak is met zijn 220 cm lengte en 80/55 cm breedte ook geschikt voor langere bikers en buitensporters. De slaapzak weegt net geen 1 kilo en heeft als pakformaat 26x30x8cm. Deze zomerslaapzak heeft een comforttemperatuur van 14 graden Celcius.

Voor meer informatie: https://www.coleman.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Coleman:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.