Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Compact Bell van Care Plus

Compact Bell van Care PlusIn deze tijd van muggen is het goed om jezelf te beschermen tegen de muggen. Niet alleen tijdens het hiken, maar ook tijdens het slapen. Bijvoorbeeld met de Compact Bell van Care Plus.

Zeker als je op vakantie gaat naar een land waar de kans op Malaria bestaat is het belangrijk om je te beschermen tegen de steek van een mug. Uiteraard kun je dan hopen dat het hotel of de herberg een goed net boven het bed heeft gespannen, maar de Compact Bell van Care Plus is zo compact dat je 'm net zo goed in je rugzak mee kunt nemen.

De Compact Bell is zeer fijn uitgevoerd, zodat ook de kleine muggen nauwelijks kans maken om door te dringen. Mocht dat toch lukken, dan worden ze alsnog te pakken genomen door het insectenafweermiddel waar het net mee is behandeld. De LLi-behandeling (Long Lasting Impregnation) zorgt ervoor dat het net zeer lang betrouwbaar blijft.

De compacte Compact Bell weegt slechts 350 gram en heeft een maasgrootte van 1,7mm. De adviesverkoopprijs bedraagt Euro 44,95.

Voor meer informatie: http://www.careplus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Care Plus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.