Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Alan introduceert Alan Map 500

Alan introduceert Alan Map 500Het Duitse bedrijf Alan Electronics GmbH, vooral bekend van hun communicatie-apparatuur, introduceerde onlangs een GPS-ontvanger welke uitermate geschikt is voor buitensport: de Alan Map 500.

Het bijzondere aan deze waterdichte GPS-ontvanger is het feit dat het geheugen ervan gemakkelijk is uit te breiden met een standaard CompactFlash Card. Daardoor krijgt de gebruiker de mogelijkheid om tot 512Mb aan informatie (digitale kaarten, waypoints, routes, etc.) op te slaan. Meer dan genoeg dus voor een zeer lange wandelvakantie.

De Map 500 beschikt over een krachtige Sirf II Chipset en is al geschikt gemaakt voor WAAS/EGNOS en daardoor dus zeer nauwkeurig.

De ontvanger wordt geleverd inclusief een PC-datakabel en software is gratis te downloaden via de site van de fabrikant. De Map 500 is verkrijgbaar in twee kleuren: geel en grijs en de adviesprijs bedraagt 299 Euro.

Voor meer informatie: https://www.alan-germany.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.