Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Vooruitstrevende rugzak met houten frame van Fjallraven

Vooruitstrevende rugzak met houten frame van FjallravenFjällräven Kajka is niet alleen een rugzak, maar een heel systeem van verlichtingspunten en functies die op het lichaam zijn aangepast. Omdat mensen er verschillend uitzien, is er een model voor mannen en een model voor vrouwen (Kajka W). Het verschil zit hem in de schouderbanden en de vormgeving van de heupgordel.

Houten frame
De nieuwe, innovatieve Kajka Rugzak heeft een houten frame, gemaakt van Fins berken. De lichtere en zelfs sterkere constructie heeft tevens een groen voordeel: de vervanging van aluminium zorgt namelijk voor een vermindering van meer dan 90% co2-uitstoot.

Kajka functies
Fjällräven Kajka is voorzien van veel ergonomische, praktische en veilige functies. Dankzij het Perfect Fit verstelsysteem is de rugzak perfect af te stellen op ruglengte en schouderbreedte. De Kajka beschikt over een Wet & Dry-ruimte voor scheiden van natte, vieze kleren van de rest van de bagage, terwijl dankzij de Volledig te openen voorzijde ook de onderste bagage goed te bereiken is. Netzakken met horizontale en verticale opening bieden ruimte voor de waterfles. Extra comfort bieden de compressiestokken: deze zorgen ervoor dat de rugzak altijd aanvoelt of hij optimaal is ingepakt ook als hij half leeg is, terwijl de ergonomisch ontlastende heupriem met zakken voor sleutels en telefoon het draagcomfort compleet maakt. De veelzijdige cilinderdeksel kan gebruikt worden als borst- of heuptas, maar daarnaast zijn er uiteraard veel handige zakken en houvastriemen voor wandellaarzen, ijshamer, extra jas. De standaard bijgeleverde regenbescherming is gemaakt in de goed zichtbare veiligheidskleur UN Blue.

Verkrijgbaarheid
De Kajka is verkrijgbaar in meerdere maten (55, 65, 75, 85, of 100 liter inhoud) en kleuren (blauw, donkergroen, zwart). In een mannen- en vrouwenuitvoering. Winkeladviesprijs vanaf EURO 305,-.

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.