Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lopen wordt vrouwelijker met ODLO

Lopen wordt vrouwelijker met ODLOLopen is de trend van het moment. In de zomer van 2013 richt ODLO zich met zijn producten in het bijzonder tot de vrouwen. Het verlangen naar afwisseling en invloeden uit de mode-industrie hebben deze Running-collectie beïnvloed: zo is de unieke en trendy Convertible-lijn ontstaan. Daarnaast combineert het Incuria jacket de lichtheid en compromisloze functionaliteit van de Running-lijn.

Convertible-lijn
Het Convertible-shirt, een lichte runningtop met geïntegreerde beha en een bolero met lange mouwen kan als combinatie of apart worden gedragen en kunnen eventueel met andere producten gecombineerd worden. Het Convertible-shirt scoort met zijn optimale vochttransport, en «effect by ODLO» vermindert efficiënt de vorming van vervelende geurtjes. Het dubbelzijdig draagbare Convertible-jack en de Convertible-shorts vormen samen met het shirt een trendy en veelzijdig combineerbaar setje. Deze drie onderling combineerbare kledingstukken zorgen voor constante afwisseling. De Convertible-lijn is ontworpen voor vrouwelijke lopers en zal zelfs de meest ambitieuze sportsters volkomen vrouwelijk doen voelen.

Jacket windstopper Incuria
Lichtheid en compromisloze functionaliteit zijn de andere kenmerken van de Running-lijn. Het vederlichte GORE-TEX®-Windstopper-materiaal van het Incuria runningjack bijvoorbeeld, beschermt de loper perfect tegen wind en is nauwelijks voelbaar op het lichaam. Weinig gewicht, maar veel functionaliteit. Lopen was nooit aangenamer of lichter – als nu met ODLO.

Samenwerking met Gore
ODLO is een nieuwe licentieovereenkomst met Gore aangegaan en biedt daardoor vanaf de zomer van 2013 materialen als GORE-TEX ® en WINDSTOPPER ® aan in zijn collecties. De zeer functionele, innovatieve en duurzame stoffen van Gore zijn bekend over de hele wereld en zullen door ODLO hoofdzakelijk worden gebruikt in de collecties Running, Bike en Outdoor. In de Bike- en Runningdivisies, waar ademend vermogen en winddichtheid worden gezien als essentiële kenmerken, maakt ODLO gebruik van het hoogwaardige WINDSTOPPER® laminaat. Voor de Outdoorcollectie zijn dan weer de extreem waterdichte GORE-TEX® stoffen zeer gewild. Deze samenwerking tussen de ervaren 3-lagenexpert ODLO, die meer dan 80% van haar materialen in-house ontwikkelt, en 's werelds grootste 3-laags specialisten is zonder twijfel een winnende combinatie.

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.