Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Alpenvereinskarten 2013 van Garmin verkrijgbaar

Nieuwe Alpenvereinskarten 2013 van Garmin verkrijgbaarGarmin en de Duitse en Oostenrijkse alpenverenigingen (DAV en OeAV) gaan verder met hun samenwerking en komen voor 2013 uit met een nieuwe oplage van de zeer geliefde AV-kaarten van de Alpen. De nieuwe Garmin Alpenvereinskarten 2013 bestaan nu uit alle 70 verkrijgbare kaartbladen. Extra informatie over onder andere hutten, Alpine Points of Interest en ongeveer 2400 geliefde skiroutes maken de nieuwe kaarten compleet.

De nieuwe serie Garmin Alpenvereinskarten 2013 bestaat uit alle 70 (in plaats van de eerdere 59) kaartbladen, allen geoptimaliseerd voor GPS-gebruik. Volledig nieuw daarbij zijn de kaarten BY3 (Allgäuer Voralpen Ost), BY5 (Tannheimer Berge), BY6 (Ammergebirge West – Hochplatte, Kreuzspitze) en BY8 (Wettersteingebirge, Zugspitze) van de serie „Alpenvereinskarten Bayerische Alpen“. Daarnaast ook nieuwe kaartbladen van de Allgäuer en Lechtaler Alpen, Kaisergebirge, Dachstein en Brenta.

De Alpenvereinskarten brengen het bekende kaartbeeld van de klassieke papieren kaarten met gedetailleerde intekening naar de Garmin GPS-ontvangers die daartoe geschikt zijn. Middels het gratis programma BaseCamp kunnen ze vervolgens gebruikt worden voor het plannen van tochten.

De kaarten bieden onder ander een schematisch overzichtskaart voor snelle oriëntatie en het kiezen van het juiste kaartblad, zo’n 45.000 alpine Points of Interest (hutten, toppen, etc.) inclusief zoekfunctie, alle praktische informatie omtrent de hutten (foto, hoogte, telefoonnummer, etc.), zo’n 2400 skiroutes en natuurlijk het feit dat informatie-lagen kunnen worden in- of uitgeschakeld voor een beter overzicht.

Voor meer informatie: https://www.garmin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Garmin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.